V

- Wanderlust -
 • 17.07.2017
 • Fredagen

  Hei!

  Nå er det noen dager siden jeg har skrevet, fordi det har vært travle dager her i Cairns! Så nå klokken 21:07 i Australia så skal jeg oppsummere de siste dagene i to blogginnlegg!

  På fredag startet vi dagen med en aktivitet. På skolen er vi delt i 2 grupper som igjen er delt i klasser. Når den ene gruppen har skole, har den andre aktivitet. Og denne dagen startet min klasse dagen med aktivitet. Det første vi gjorde var å se på en parade med masjerende marinesoldater. Det var en slags hjemkostparade for marinesoldatene, og det var masse folk som sto å ønsket dem velkommen hjem.

  Etter det hadde vi skole og senere på kvelden avsluttet vi med en BBQ ved stranda. Maten vi hadde skulle etterligne typisk fransk mat, da det var den franske nasjonaldagen. Jeg og mine venninner gikk senere ut å spiste sushi samme kvelden, før vi dro hjem med bussen i 8-9 tiden. Vi er egentlig ute i Cairns hver eneste kveld. Det er slik vi føler vi får opplevd mest av byen!

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Vilde Taraldsen

  Hei! Mitt navn er Vilde, og jeg er en 17 år gammel jente som elsker å reise. Her på bloggen min vil du kunne få være med på eventyret mitt i "The land down under"! Hvis du er interessert i å kontakte eller å følge med på instagram, ligger linkene til sosiale medier over, det er bare å trykke på ikonene.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits